Dette er første video i rækken af en større samling jeg kalder for "Dance Performance Collection". Line Janning-Thorup er danseartisten og musikken er produceret af Patrick Bjørnlund Nielsen (Pakko). Idéen med projektet er at lave en samling af nogle små korte dansevideoer, hvor forskellige dansere medvirke og forskellige musikproducere laver musikken. Håber I kan li' den! 
Hvis du kunne tænke dig et fremtidig samarbejde er du velkommen til at kontakte mig på mail: Vikandersen@live.dk 
Crew: 
Cinematographer - Viktor Janning Andersen 
Camera Assistant - Emil Rosenvold 
Light Assistant & BTS Photographer - Silas Brandt 
Light Assistant - Nikolaj Nielsen Janning-Thorup 
Tak til Matrix Film Studios og Olav De Linde
Det var en udsøgt fornøjelse at arbejde samme med danseren Gabriel Inta i denne lille dansevideo. Musikken er produceret af Jacob Hallberg, og er optaget i Fjordenhus, Vejle. Dette er anden video i projektet  “Dance Performance Collection”. Et ekstra tak til Lasse Hvidtfeldt for at komme og tage lidt behind the scenes billeder!
Dance Artist - Gabriel Inta
 Musicproducer - Jacob Hallberg 
Cinematographer & Editor - Viktor Janning Andersen
Det var en fornøjelse at arbejde sammen med Niclas og Ida, som også er forsvarende Danmarksmestre i dansegenren jitterbug. Sangen Lonesome Town er produceret af bandet Billybobbers, der laver den fedeste 50-60'er musik. Tusind tak til min Camera & Light Assistant Silas Brandt og Odense Salsaforening, for at støtte videoen!
Dance Artists: Ida Sand Pedersen & Niclas Dalgaard Detlefsen 
Music: "Lonesome Town" - Billybobbers (Short edit by Viktor Janning Andersen) Komponist: Ole Brandstrup 
Cinematographer & Editor: Viktor Janning Andersen 
Camera & Light Assistant: Silas Brandt 
Tak til Odense Salsaforening for lån af lokaler
Dette har været den mest stressende og tidskrævende produktion jeg nogensinde har lavet, og vil derfor gerne sige tusind tak til alle der har været en del af denne produktion! 
Foxy Ladies: 
Helena Dong, Nadja Cheblaoui Jensen, Heidi Maria Rasmussen, Ida Jylling, Josephine Gram Nørregaard, Katrine Gattrup, Line Janning-Thorup & Maria Engholm 
Dance Couple: Simon Riding & Nadja Cheblaoui Jensen 
Koreografi: Helena Dong, Nadja Cheblaoui Jensen & Simon Riding 
Music: Song - Shout - By Billybobbers / Music Composer - Ole Brandstrup 
Crew: Cinematographer & Editor - Viktor Janning Andersen Camera & Light Assistant - Silas Brandt Technical Assistant - Anne Sofie Rosenfeldt Sejersen Set Coordinator - Julie Alslev Rasmussen 
Et stort tak til Jan Hauge & Dennis Hammershøi for lån af jeres amerikanerbiler - Også tak til Sir Juke / Jukebox Fyn for lån af jeres retro jukebox - Tusind tak til Byrgesens Auto for lån af lokaler og tak til Emil Rosenvold for lån af ekstra udstyr.
Back to Top