viktor Janning 
Mangler du en fotograf eller filmfotograf til dit næste projekt, med en masse erfaring i rygsækken? Så tøv ikke med at ringe eller sende en besked, så vi kan snakke om hvad jeg har at tilbyde netop dig!
Jeg har det meste af mit liv fotograferet og lavet kortfilm, men har for et par år siden valgt at tage min passion op på et mere professionelt plan. Generelt er jeg en meget alsidig fotograf, der efterhånden har prøvet lidt af hvert, som du nok også kan se i min portefølje. Derfor er jeg også altid klar på nye spændende udfordinger. Uanset om der er tale om foto eller film.
Èn ting er at levere et pænt resultatet der lever op til sine kunders behov. Noget andet er at skabe en god oplevelse for alle under produktionen af billede & videomaterialet. Dette vægter jeg i lige så høj grad som at sikre en professionel kvalitet af resultatet. Det kan man ikke lære ved en masse youtubevideoer, men er noget jeg har opbygget ved den praktiske erfaring jeg har over for kunder.

Søger du derfor en fotograf eller filmfotograf der både er dygtig, behagelig og med en masse erfaring i rygsækken, kan du kontakte mig på tlf: 21 54 60 41 eller mail: Vikandersen@live.dk
CV:
2016 - Praktik hos Cornelius Madsen Photography - Producerede 3 reklamevideoer for ham
2017 - Fotograf til Spot On Musikfestival
2017 - Fotograf til Nattens Dronning
2017-2018 - Elev på Lunderskov Efterskoles filmlinje - Vandt Dolly Awards 2018 for bedste film med "Overgangen"
2018 - Fotograf til Nattens Dronning
2018 - Fotograf til Odense Film Festival
2019 - Fotograf til On Track Musikfestival
2019 - Fotograf til Nattens Dronning
2019 - Fotograf til Go Go Berlin + Dubioza Kollektiv koncert
2019 - Udvalgt til The Next Film Festival Talentcamp (20 fra Danmark og 20 fra udlandet)
2020 - Fotograf til Odense Film Festival
2020 - Udvalgt til Odense Filmværksteds Task Force forløb som Fotograf & Lysmester